elektromos roller arnyek
elektromos roller menuhatter
elektromos roller felsoarnyek
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Kölcsönzés

Elektromos járműveink kikölcsönözhetőek céges rendezvényekre, reklám célokra, de akár családi kirándulásokra is.

Bérlési feltételek:

Termékeink bérléséhez minden esetben kaució, vagy letét szükséges. Ennek mértéke közös megegyezés tárgyát képezik.  Bérleti szerződés kitöltése, valamint  magánszemély(ek) esetén személyes okmányok, cég esetén céges papírok másolata szükséges. A rollert Kecskemét területén kiszállítjuk, ebben az esetben a bérlési időszak kiszállításkor kezdődik és elszállításkor ér véget. A rollerek kiszállítása és visszaszállítása darabszámtól függetlenûl 10.000 ft +ÁFA / alkalom.

 

BÉRLÉSI IDŐSZAK DÍJ
1 óra 2.000.-Ft
1 nap 5.000.-Ft
1 hét 20.000.-Ft

KAUCIÓ: 90.000.-Ft / db

Mini Segway

BÉRLÉSI IDŐSZAK DÍJ
1 óra 2.000.-Ft
1 nap 5.000.-Ft
1 hét 20.000.-Ft

KAUCIÓ: 60.000.-Ft / db

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak. Tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

 

 

 

Nyomonkövetés

Az online szolgáltatásnak köszönhetően kisméretű mobil GPS eszközeink az interneten keresztül előfizetőink bármikor bárhonnan megfigyelheti egy webes felületen keresztül felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezve a kívánt járművét, értéktárgyát, illetve idősebb szeretteit, gyermekeit és akár házi kedvenceit. A XEXUN GPS TK-102 típusú nyomkövető rendelkezik cserélhető akkumulátorral, ami 10 órán keresztül biztosít folyamatos áramellátást a készüléknek. Amennyiben több folyamatos üzemidőre van szükség, akkor szivargyújtóra köthetjük az opciókén megvásárolható töltővel, illetve megvásárolható hozzá még egy fixen beszerelhető 12-24 Volton működő töltő is, amit elrejthetünk a készülékkel együtt. A készülék SMS-el konfigurálható. 20 másodperces frissítéssel szinte valós idejű mozgást láthatunk a térképen. A részletekbe menő beállításokkal szín jelölésekkel megtekinthetjük a jármű sebességét, méterre pontos helyét (ha minimum 3, vagy annál több műhold jelét tudja fogni a készülék a terepviszonyoknak megfelelően), akkumulátor állapotát. Az SOS gomb megnyomásával azonnali segítséget kérhetünk SMS-ben. A térképen 1 hónapra visszamenően percre pontosan visszakereshetjük a készülék mozgását. Visszajátszhatjuk a megtett útvonalon történő mozgást. Monitpr funkicóra váltáskor a készüléket felhívva meghalgathatjuk a környezetében lévő zajokat, beszélgetéseket.

Szolgáltatás díja és egyszeri költségek:

A táblázatban szereplő árak bruttó árak. Tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

 


TK-102TartozékokXiaomi roller szervíz és más elektromos rollerek javítása

Vállaljuk elektromos rollerek alkatrész ellátását és szervizelését. A nálunk vásárolt rollerekre 1 év garanciát vállalunk, kivéve az akkumulátor és kopó alkatrészek, mint pl. féktárcsa, fékbetétek, fogaskerekek és lánc. Ezekre az alaktérszekre 1 hónap garanciát vállalunk, amennyiben idő előtti rendeltetésszerű használat mellett történik meghibásodás.

 

JÁRMŰ TÍPUSOK
DÍJ
Xiaomi roller szervíz Miden megkezdett óra
5.000.-Ft
Lithium akkumulátorok javítása, gyártása
Harley chopper City COCO robogó javítása
Elektromos roller javítása
Segway, Hoverboard javítás, szervíz


A táblázatban szereplő árak bruttó árak. Tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).